Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

EMAIL US

English / Greek

 

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

 

  

Φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφου

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας εξέτασε παράπονο εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ εναντίον του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΠΕΟ κ. Μιχάλη Παπανικολάου, ότι στη διάρκεια γενικής συνέλευσης οικοδόμων εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον συντάκτη του τηλεοπτικού σταθμού κατά τρόπο που συνιστούσε απειλή και άσκηση τρομοκρατίας εναντίον λειτουργών του Τύπου.
            Η Επιτροπή, αφού μελέτησε το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Παπανικολάου από μαγνητοσκόπηση είδησης και έλαβε υπόψη τόσο τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Παπανικολάου όσο και τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ κ. Ντίνου Μενελάου, που διαβιβάστηκε προφορικά στη Γραμματεία, ότι μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν θεωρεί το θέμα κλειστό, αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος συνέχισης της εξέτασης του παραπόνου, το οποίο θεωρείται διευθετηθέν.


            Η Επιτροπή συνεξέτασε, με το πιο πάνω παράπονο και παράπονο που υποβλήθηκε από αριθμό οικοδόμων της ΠΕΟ για μεροληπτικό ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ σε σχέση με  απεργία των οικοδόμων.
            Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη τη θέση των παραπονουμένων, που διαβιβάστηκε προφορικά στη Γραμματεία από την Ομοσπονδία Οικοδόμων της ΠΕΟ ότι μετά τη διευθέτηση του προηγούμενου παραπόνου δεν ήθελαν να συνεχισθεί η εξέταση του θέματος, θεωρεί το θέμα κλειστό.

Σχετική υπόθεση 15/2006

Επιστροφή

CMCC All rights reserved.

Site Development: NETSMART...